Fastighetsvärmepump Stockholm

Stockholms bredaste utbud av fastighetsvärmepumpar!

Men hur vet man vilken fastighetsvärmepump som är mest lämpad för just den egna bostaden?

Vi på Energipartner hjälper dig att hitta rätt bland alla de olika alternativ som går att hitta på marknaden idag. Vi arbetar alltid med de främsta produkterna och håller oss alltid uppdaterade i vårt val av utbud. Vi har garanterat ett av Stockholms bredaste utbud när det kommer till fastighetsvärmepumpar av alla dess slag. Utöver detta erbjuder vi alltid heltäckande garantier - allt för att du ska känna dig trygg med din nya investering via oss på Energipartner. Här nedan kan du läsa lite mer om de olika typerna av fastighetsvärmepumpar som vi kan erbjuda dig. 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Hitta rätt fastighetsvärmepump för just din bostad!

Nedan presenterar vi några av våra många värmepumpar, som samtliga arbetar utifrån olika värmekällor

Fastighetsvärmepump Stockholm

Berg

Som vi tidigare nämnt når solens värmande strålar långt ned i berggrunden och där kapslas den in och bevaras. Fastighetsvärmepumpar som tar tillvara på denna energi har en betydligt lägre driftkostnad än andra alternativ och dessutom är den mycket miljövänlig och ekonomiskt smart. Bergvärmepumpar ställer sällan till med några problem utan är i princip självgående och mycket lättskötta och håller i många år från och med att den installerats. Att investera i en bergvärmepump kommer garanterat att löna sig över tid!


Luft/vatten

Överallt runt omkring oss finns det luft och den luften går att omvandla till värme genom att installera en fastighetsvärmepump. Luften har många postiva egenskaper och när det dessutom är en naturlig och helt kostnadsfri resurs finns det ingen anledning att inte ta tillvara på den! Genom fastighetsvärmepumpen kan du värma upp en hel fastighet med endast luft som ursprunglig energikälla. Det som främst skiljer en luftvärmepump från en bergvärmepump är att luftvärmepumpar har aningen lägre verkningsgrad med det krävs däremot inte ett lika djupt borrhål vid installation av en luftvärmepump och därför blir själva installationskostnaden något lägre. Denna typ av fastighetsvärmepump lämpar sig bättre för mindre bostäder så som ett fritidshus eller ett mindre radhus.


Fastighetsvärmepump Stockholm
Fastighetsvärmepump Stockholm

Frånluft

I hela din bostad finns det redan varm luft som cirkulerar. Vanligtvis vädras denna luft ut av naturliga skäl när vi öppnar och stänger dörrar och fönster eller använder fläktar. Men genom att installera en fastighetsvärmepump kan du enkelt ta tillvara på den varma luft som naturen redan skapat på egen hand. Utöver att en fastighetsvärmepump som tar hand om frånluft ger en mycket god boendekomfort då du kommer uppleva renare och friskare luft, så kan den även förse ett helt hushåll med både varmluft och tappvarmvatten! Om du flyttat in i en relativt nybyggd villa som redan har någon typ av ventilationssystem installerat sedan tidigare, kan du komplettera med en frånluftsvärmepump för en friskare inomhusmiljö.

 

Prata med en expert! - Ring oss redan idag!